Perbezaan Semalt: Ka Puncak Google sareng Cicih



Éta tiasa sesah pikeun nyarioskeun ka lembaga pamasaran anu mencar.

Nalika éta tétéla, aranjeunna sadayana saé kedah pamasaran sorangan. Nalika aranjeunna sadayana ngadamel klaim anu sami - ngajantenkeun bisnis anjeun di payuneun panon langkung, séritér penjualan anjeun, lakukeun basis palanggan anjeun — kumaha anjeun terang mana anu dianggo, sareng anu teu malire?

Pikeun ngartos kumaha misahkeun gandum ti chaff, hayu urang tingalikeun hiji lembaga anu pinuh-tumpukan anu ngalakukeun hal anu leres: Semalt.

Naon Semalt?

Semalt mangrupikeun palayanan SEO sareng pamasaran anu diadegkeun dina taun 2013. Pausahaan mangrupikeun agénsi lengkep, hartosna tiasa nganteurkeun kampanye pamasaran lengkep ti mimiti dugi ka rengse. Éta ngagaduhan bakat dina bidang SEO sareng analytics, dimana éta nawiskeun sajumlah layanan unik.

Dina sababaraha taun saprak éta didirikan, Semalt parantos najis janten kakuatan pamasaran global. Saatos nganalisa sakitar 1.5 juta situs sareng nganggo langkung seueur 600.000 pangguna, Semalt parantos gancang janten pamimpin di SEO sareng rohangan pamasaran sareng henteu nunjukkeun tanda-tanda ngalambatkeun. Lembaga éta didorong ku tim kreatif berbakat sareng spesialis, anu anjeun tiasa pendak didieu!

"Éta sadayana saé sareng saé," anjeun tiasa nyarios, "tapi kumaha kuring terang yén Semalt sia waktos sareng artos?" Pikeun ngajawab pertanyaan éta, kedah urang caket heula dina palayananana.

Semalt sareng SEO

Naon anu ditawaran ku agénsi dina hal jasa SEO? Anjeun kedah énggal waspada ti mana-mana perusahaan pamasaran anu ngajanjikeun dunya, atanapi kabur ngeunaan épék kumaha jasa SEO maranéhna, sabab ieu mangrupikeun tanda yén aranjeunna bakal underdeliver atanapi anu aranjeunna ngahirupkeun sistem pikeun nawiskeun hasil gancang tapi hirup pondok .

Dina kasus Semalt, perusahaan nawiskeun tilu jasa SEO anu béda: AutoSEO, FullSEO sareng E-Dagang SEO, teras asupkeun detail ngeunaan pagelaran batin masing-masing.

AutoSEO

Sampurna pikeun saha waé anu hoyong menculkeun tonggongna kana dunya SEO, AutoSEO nawiskeun pamilik bisnis anu gancang, perkenalan anu saé sareng efektif pikeun search engine optimization. Ieu:
Sareng hancana sadayana ieu sakedik $ 0,99 !

FullSEO

Pikeun anu hoyong ningali hasil anu nyata sareng anu panjang, euweuh anu cukup ngabandingkeun touch manusa, sareng éta persis naon anu ditawaran paket FullSEO Semalt. Kéngingkeun analisa jero, optimalisasi sareng dukungan ti tim ahli anu parantos ningkatkeun lalulintas wéb dina 177 nagara anu béda. Upami anjeun hoyong mesin pencari nyata, anjeun hoyong FullSEO.

SEO SEO-Dagang

Situs web e-commerce nawiskeun tangtangan anu rada béda pikeun situs wéb anu henteu sacara aktif ngajual online. Penawaran SEO E-Dagang Semalt diwangun pikeun nanyakeun patarosan unik anu dipenta ku ngajual barang sareng jasa di internet, ku nargetkeun patarosan transactional sareng kecap konci frékuénsi rendah dina Ecological spésifik anjeun, ku kituna milarian konsumén khusus anu anjeun cari.

Semalt sareng analytics

Pangaweruh mangrupikeun kakawasaan. Anjeun ngan ukur tiasa ngéléhkeun pesaing anjeun sareng mingpin pasar upami anjeun ngartos pesaing sareng pasar. Agensi anu lengkep kudu nawiskeun layanan analytics komprehensif anu nyayogikeun perusahaan anjeun sareng seueur inpormasi anu peryogi hasilna.

Analitis Semalt

Semalt Analytics ngamungkinkeun anjeun ngawangun gambar lengkep tina posisi pasar anjeun. Ieu:

Éta ngawangun platform inpormasi ti mana anjeun tiasa ngintunkeun strategi bisnis anu lengkep.

Milarian legitimasi

Saatos anjeun parantos ngabahas sajarah agén pamasaran, mastikeun yén aranjeunna pinuh-tumpukan, sareng pariksa yén aranjeunna nawiskeun jasa inovatif, kualitas, kabuktian anu kedah dikembangkeun ku perusahaan, éta waktuna nyandak éta ka balaréa. Teu aya deui jalan anu hadé pikeun mariksa kualitas mitra poténsial pamasaran anjeun ku ngadangu ti jalma anu parantos ngurus aranjeunna.

Studi kasus

Studi kasus mangrupikeun cara anu saé pikeun pariksa persis kumaha agénsi anu dianggo, sareng naon anu anjeun harepan upami anjeun ngagunakeun jasa. Semalt ngagaduhan puluhan kasus studi dina situs wébna, masihan anjeun sakedik kana hasil pagawéan sareng hasilna.

Ulasan

Aya cara basajan pikeun pariksa legitimasi hiji agénsi: luncat online sareng ningali naon anu disebatkeun dina jembar dunya. Hatur nuhun kana kabébasan inpormasi anu disayogikeun ku internét, ayeuna atos mustahil pikeun hiji perusahaan nyumputkeun kanyataan yén aranjeunna nyandak potong kompas atanapi henteu masihan janji.

Pariksa ulasan Google sareng Facebook agénsi na. Upami, sapertos Semalt, aranjeunna gaduh skor Google Review 4,5 / 5 sareng skor Facebook Review 4,9 / 5 (sapanjang sareng 170,000 pengikut) , anjeun tiasa yakin yén aranjeunna pilihan anu saé. Semalt ogé nawiskeun ratusan réspon ditulis sareng pidéo dina situsna, anu ngabantosan para nasabah poténsial kéngingkeun pamahaman anu leres kumaha perusahaan tiasa damel.

Sakedik kapribadian

Hal anu sederhana anu tiasa ngabantosan misahkeun agénsi pangsaéna tina sésana nyaéta relatability. Anjeun hoyong terang yén anjeun nuju kaayaan jalma-jalma anu leres anu bakal ngartos anjeun, sareng anu saé sanés ngémutan tiasa damel. Upami lembaga nunjukkeun samping anu pikaresepeun, éta mangrupikeun tanda anu saé.

Candak Semalt di maskot kantor, Turbo Turtle, salaku conto. Anjeunna janten bagian tina tim Semalt nalika aranjeunna ngalih kana kantor anyar dina taun 2014, dimana panyewa saméméhna kantos ngantepkeun anjeunna. Ayeuna anjeunna resep hirup dina akuarium ageung, sareng gaduh profil padamel sorangan (anjeunna ngan ukur ngawawancara) dina situs wéb!

Bédana Semalt

Sadayana, Semalt nyayogikeun rancangan sampurna pikeun milarian dina SEO sareng agénsi pamasaran anu lengkep. Éta nyayogikeun layanan pinuh ku jasa inovatif, dirékaan ogé, ngagaduhan catetan lagu anu kabuktian, sareng nawiskeun kabéh kauntungan ieu dina harga anu hébat.

Naon deui, sanggeus damel sareng perusahaan di ampir unggal nagara di bumi, anjeun tiasa yakin yén Semalt nyarios basa indung anjeun! Tim Semalt béntés dina basa Inggris, Perancis, Italia, Turki, Ukrania, Rusia sareng seueur basa anu sanés.

Janten, upami anjeun milarian agénsi anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun ka mana anu kedah diangkat, naha henteu milih Semalt?